www.ofertapune.net Business Development Manager | PunaIme

Business Development Manager

Kompania

Alba Connect

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06/07/2020

Data e perfundimit

16-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Kërkohen 2 menaxher/e të zhvillimit të biznesit (Business Development Manager) për punë në Departmentin e Shitjes.

Përshkrimi i pozitës:
Të bëjë studimin e tregut, planifikimin dhe realizimin e projekteve rreth shitjes.

Alba Connect SH.P.K:
• Kompani serioze me bazë stabile në treg
• Kontratë pune të rregullt në përputhje me ligj
• Paga me korrektësi të plotë
• Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
• Mundësi në ngritje profesionale
• Ambient i shkëlqyeshëm i punës
• Staf serioz dhe i respektueshëm
• Paga sipas marrëveshjes

Përgjegjësitë:
• Hulumton tregun dhe analizon portfolion e produkteve/shërbimeve
• Planifikon dhe realizon projektet e shitjes
• Ndjek apo arrin targetet e caktuara

Kushtet:
• Diplomë universitare
• Së paku 2 vite përvoje pune në shitje
• Njohuri të thellë në fushën e prokurimit të projekteve dhe ligjeve përkatëse
• Shkathtësi të mira komunikuese dhe planifikuese
• Njohuri të gjuhës angleze (në të shkruar dhe të folur)
• Shkathtësi në përdorimin e programeve MS Office
• Kreativitet dhe origjinalitet në punë
• Vullnet, gatishmëri, ambicie, vet-iniciativë
• Korrektësi dhe mirësjellje në punë

Për të aplikuar, dërgoni CV në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në “Subject”.

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t’ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail:  [email protected]
Viber/WhatsApp:  +38349943044
Web:  albaconnect.com