www.ofertapune.net BREND MENAXHER | PunaIme

BREND MENAXHER

Kompania

MAGIC ICE

Telefoni

049/125-605

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19/05/2020

Data e perfundimit

12-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumë vjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për poziten e hapur të punës:

BREND MENAXHER

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • Harton dhe Implementon Politikat Shitese te Kompanise gjate vitit perkates,
 • Projekton, Organizon dhe Implementon zgjerimin e Brand/Produkteve te firmes ne te gjithe tregun,
 • Hulumton dhe identifikon mundesite e zgjerimit te Brand ne treg dhe i raporton Kompanise,
 • Hulumton dhe krijon njohuri te gjera te tregut perkates ku operon,
 • Hulumtimi dhe ben monitorimi e Konkurences ne treg si dhe sygjeron Kompanine per hapat e metejme,
 • Planifikimin Financiar i te gjithe shitjes dhe aktiviteteve vjetore ne te gjithe tregun te ndare per Segmente,
 • Krijon dhe i sygjeron Kompanise Forcen Shitese dhe Strukturimin e saje,
 • Monitoron Forcen Shitese dhe mbulimin e Tregut ne baze te Raporteve,
 • Raporton ne baza javor Kompanise mbi ecurine e Proceseve,
 • Kryen vizita te Top Klientat,ne baze te plani Javor/Mujor te vizitave.

AFTESITE DHE PERGAGITJET E KERKUARA

 • Diplome Universitare – ne fushen e Biznesit ose Financave,
 • Minimum pervoje 3 Vjet ne Menaxhim,
 • Njohuri te mira te gjuhes Angleze,
 • Njohuri te programeve te,Microsoft etj,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B.

LOKACIONI: MAGIC ICE Zona Industriale Lipjan.

ÇKA OFRON MAGIC ICE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike,
 • Ambient profesional dhe motivues,
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura,
 • Mundësi të përparimit të karrierës.

ÇKA PRESIM NGA KANDIDATËT:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë,
 • Të jenë të motivuar për punë,
 • Kandidatë që shprehin iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

PROCEDURA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në [email protected] duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikoni, ose per informim ne tel: 049125605 nga ora 09:00 – 15:00.

Afati i fundit për aplikim është data 12 Qershor 2020, kurse vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.