www.ofertapune.net Brand Manager | PunaIme

Brand Manager

Kompania

TREPHARM shpk

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-11-2022

Data e perfundimit

05-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim