www.ofertapune.net Bell Boy | PunaIme

Bell Boy

Kompania

Emerald Hotel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-01-2023

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Hotel Emerald hap konkurs për poziten:

  • Bell Boy

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Te sigurohet bartja e valixheve shpejt dhe sigurt per te gjithe mysafiret ne check in dhe check out
  • Te mbaj lidhje te ngushte me recepsionin si dhe departamentet tjera
  • Te jete prezent gjithmone afer recepsionit si dhe te jete I gatshem te asistoje
  • mysafiret ,koleget dhe vizitoret kur te kete nevoje.
  • Te siguroj mbledhjen e sigurt dhe me kohe te valixheve per grupet e medha
  • Te gjitha valixhet te jene te etiketuara me emrin e mysafiret dhe nr. e dhomes.
  • Njohja e gjihes angleze obligative..

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojne në këte email:

[email protected]

Apliko këtu