www.ofertapune.net Bashkëpunëtor/e të Shitjes (Part Time) | PunaIme

Bashkëpunëtor/e të Shitjes (Part Time)

Kompania

Germane Sales and Managment

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-11-2023

Data e perfundimit

23-11-2023

Lloji i orarit

Part Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

PUNO DHE JETO NDRYSHE VETEM 3 ORE PUNE NE DITE 

Kompania GERMANE PART TIME JOB operon në 45 shtete të botës dhe është në nivel ndërkombëtar fatmirësisht edhe në Kosovë me staf profesional,Kërkohen bashkëpunëtor të shitjes dhe menagjment në gjithë teritorin e KOSOVËS.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën bashkëpunëtor/e të shitjes :

  • I pajisur me patent shofer kategoria B
  • Qiftet kane perparsi vella-moter ,Burr-gruja ,QIFTE

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune :

PUNO VETEM NGA ORA 18:00 DERI 21:00

  • Paga me standard Europian 400 Euro+
  • Udhetime jashtë vendit gjdo 6 muaj
  • Trajnime për punë dhe biznes falas
  • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
  • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-17:00 

Nr tel 049 620 386

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail: [email protected]