www.ofertapune.net Bashkëpunëtor/e të Shitjes (Gjithë Kosova) | PunaIme

Bashkëpunëtor/e të Shitjes (Gjithë Kosova)

Kompania

TEAMWORK

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

20-01-2023

Data e perfundimit

19-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania TEAMWORK operon në 60 shtete të botës dhe është në nivel ndërkombëtar fatmirësisht edhe në Kosovë me staf professional.Kërkohen bashkëpunëtor të shitjes në gjithë territorin e KOSOVËS.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën bashkëpunëtor/e të shitjes :

  • Përparësi kanë çiftet ( shokë-shoqe, burrë-grua )
  • Të jenë komunikativ/e,
  • I pajisur me patent shofer kategoria B
  • Të ketë veturë në shfrytëzim
  • Shpenzimet mbulohen nga kompania

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune :

  • Paga me standard Europian 450 Euro+ ( për vetëm 3 orë në ditë )
  • Udhetime jashtë vendit gjdo 6 muaj
  • Trajnime për punë dhe biznes falas
  • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
  • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-18:00  Nr tel: +383 46 260 000

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail:

[email protected]

Apliko këtu