Barista (2), Ndihmëse Kuzhiniere (2), Delivery Guy

Kompania

Matcha Coffee and Eatery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

POZITAT E LIRA:

Barista, (2 pozita te lira)

Ndihemese Kuzhinere, (2 pozita te lira) dhe

Delivery guy.

Kualifikimet dhe kërkesat:

  • Të ketë përvojë pune të mëparshme në këto pozita.
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë
  • Te kete aftesi te theksuara organizative dhe komunikuese

MENYRA E APLIKIMIT

Dërgoni CV në e-mail tonë:

E-maili: [email protected] ose

Numri kontaktues (Viber): +383 43 82 92 82

Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo

Apliko këtu