www.ofertapune.net Banakiere, Brumer/e, Furrtar/e, Kamariere, Mirëmbajtëse/Ndihmëse | PunaIme

Banakiere, Brumer/e, Furrtar/e, Kamariere, Mirëmbajtëse/Ndihmëse

Kompania

Ivy Cafe & Pastery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-09-2023

Data e perfundimit

10-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ivy Cafe and Pastry me lokacionin ne Prishtinë hap konkurs pune për:

  • Banakiere
  • Brumer/e
  • Furrtar/e
  • Kamariere

Detyrat dhe Përgjegjësite:

  • Aftesi te mira komunikimi,
  • Aftesi te mira ne prezentim të shërbimit dhe produkteve,
  • Të njihni kerkesat e ketij sektori,
  • Te jete bashkëpunues,

Detyra te tjera ditore qe i kerkohen nga menaxheri, Ne ofrojme mundesi punesim me kontrate afatgjate, ambient komod dhe te rehatshem si dhe page te kenaqshme. Te gjithe te interesuarit, mund të kontaktojnë përmes e-mail: [email protected]