Banakiere (2)

Kompania

Remember Me Delicates Caffe

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-04-2022

Data e perfundimit

25-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Remember Me Delicates  Shpk – Shpalle Konkurse per 2 Pozita Pune

Jemi ne Kerkim te Dy Vajzave qe Deshirojne te Bashkangjiten Stafit Tone ne Poziten e Banakieres/Shankiste.

Kualifikimet dhe kërkesat:

  • Preferohet te Kete Pervoje pune, por edhe kandidatet pa pervoje nuk perjashtohen.
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

Çka ofrojmë ne:

  • Kontrata e Rregullt e Punes
  • Pagesa e Pages Permes Bankes
  • Pagesat e Kontributeve Pensionale
  • Ambient Profesional dhe Motivues
  • Kompensim Sipas Aftesive dhe Rrezultateve Te Arritura.

Për informata lidhur me aplikimin mund të kontaktoni edhe në numrin +383 45 407 207.

Apliko këtu