Banakier/e (2), Kamarier/e (2)

Kompania

Bukalela

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-05-2022

Data e perfundimit

05-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

BUKALELA me adrese ne Prishtine shpall konkurs pune per:

BANAKIER/E (2)
KAMARIER/E (2)

Detyrat

 • Ofrimi i shërbimeve cilësore, ushqim dhe pije, për mysafirët.
 • Pritja me mirësjellje të mysafirëve të cilët interesohen për shërbimet tona.
 • Dhënja e informacioneve të nevojshme për sherbimet tona.
 • Detyra tjera sipas nevojes.

Aftesite

 • E motivuar.
 • E komunikues.
 • Fleksibël.
 • Keni dëshirë të mësoni gjëra të reja.

Benifitet

 • Paga e rregullt + Kontributet
 • Shpërblim vjetor në varësi te fitimit të kompanisë
 • Orari 8ore 6dite ne jave
 • Dreke apo mengjes gjat orarit te punes

Kandidatë te interesuar mund te aplikojnë në:

+383 48 303 306

[email protected]

Apliko këtu