www.ofertapune.net Avancues/e i/e Shitjes (3) | PunaIme

Avancues/e i/e Shitjes (3)

Kompania

ALM Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-03-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

???????????? ???????????????????? për plotësimin e nevojave me staf, ka shpallur konkurs pune për:

????????????????????????????????/???? ????Ë ???????????????????????????? (???? ????????????????????)

???????????????????????????????? ???? ????????????ë????????????????????:

  • Së paku shkollimi i mesëm;
  • Përvojë pune;
  • Aftësi të mira komunikuese
  • Patent shoferi (Kategoria B)

Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar aplikacionin online në: bit.ly/40pqcHm

+383 49 660 833

Afati i fundit për aplikim është deri më: 15.04.2023

Apliko këtu