Automekanik (5), Autoelektricist, Praktikant (3)

Kompania

Autoservis Suzuki

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

17-11-2022

Data e perfundimit

14-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

D.P.Z “Suzuki” Gani B.Krasniqi B.I
Konkurs
Autoservis “Suzuki” me seli në Fushë Kosovë Miradi e Ulët, shpall konkurs për vende të lira
të punës, në këtë pozitë:

  • Automekanik (5) pesë;
  • Autoelektricist (1) një;
  • Praktikant (3) tre;

Kriteret e kërkuara:

  • Përvoja e punës për automekanik- 3 vite.
  • Aftësi të mira komunikuese.
  • Bashkëpunuese i përshtatshëm për punë grupore.

Të gjithë të interesurit për punë mund të kontaktojnë në email: [email protected] ose ne
numer telefoni: 045 388-484.

Çdo ditë pune nga ora 9:00-18:00;
E Shtunë nga ora 9:00-14:00

Inkurajojm të interesuarit që të aplikojnë në konkursin për automakanik dhe praktikant.

Telefoni: 044/689/100
e-mail: [email protected]

Apliko këtu