www.ofertapune.net Ausbildung - Shkollim profesional për Infermier/e në Gjermani | PunaIme

Ausbildung – Shkollim profesional për Infermier/e në Gjermani

Kompania

Gefa Management

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

31-10-2023

Data e perfundimit

29-11-2023

Ausbildung zur Pflegefachfrau und Pflegefachmann (m/w/d) mit Gehaltszahlung Shkollim profesional per infermier/e në një klinikë në gjermani me rrogë mujore

Keni mundësi që ta gëzoni shkollimin 3 vjeqar (Ausbildung) në një klinikë me renome në gjermani.

Rroga mujore bruto, viti i parë: 1.190,69 €, viti i dytë: 1.252,07 € dhe viti i tretë: 1.353,38 €

Fillon me daten 01.04.2024.

Ne mundësojme ndërmjetësimin me klinikën gjermane.

Nuk ka asnjë tarifë t’u paguar për ndërmjetësimin – nuk paguani për ndërmjetësim!!!

Kushtet janë:

  • Mosha 18 – 30 vjet
  • Shkolla e mesme e perfunduar në vendlindje – shkolla e mesme e mjeksise nuk është obligative
  • Diplom të gjuhes gjermane minimum B1 ose B2 nga Göthe Institut, ÖSD, TestDaF, TELC, ECL.

Nëse i plotësoni të gjitha kriteret, mund të na dërgoni një CV me dëshmi të njohjes së gjuhës me email. Ne do t’ju kontaktojmë!

Të gjithë aplikantët që dorëzojnë të gjitha dokumentet dhe që i plotësojnë kërkesat do të kenë mundësi për intervistë. [email protected]

ose viber: +383 49 709899 (viber)

Viel Erfolg – ju urojmë sukses!

Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61550746210777

Instagram gefamedicalrecruiting