www.ofertapune.net Audio Teknik / Teknik Zëri | PunaIme

Audio Teknik / Teknik Zëri

Kompania

AMC Corporation

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-03-2023

Data e perfundimit

30-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs per AUDIO TEKNIK / TEKNIK ZERI 

Pozita: 3 Pozita 

Vendi i punës: Prishtinë 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pergatit pajisjet e zerimit per montim, transporton, monton dhe demonton pajisjet. 
 • Sistemon pajisjet ne depo dhe terren dhe i mirembane ato. 
 • Manipulon me miksete zerimi i pavarur apo me asistence nese eshte e nevojshme. 

Kualifikimet e kërkuara:

 • Te kete te perfunduar shkollen e mesme, 
 • Te kete njohuri bazike ne tekniken e zerimit. 
 • E preferueshme pervoje e punes me audio sisteme apo pervoje pune qoft ne sektorin e koncerteve apo dasmave apo aktiviteteve te ngjashme. 
 • Kushtet e punes
 • Paga mujore baze 550€ Neto
 • Ngritje page sipas avansimit 
 • Pagese e trustit 
 • Pagese e oreve shtese pas orarit te rregullt prej 8 ore pune. 
 • Banim i siguruar ne Prishtine
Verejtje: Kushdo qe ka njohuri te avancuar ne miksim zerimi nga shkollimi apo pervoje pune ne koncerte LIVE me bende te ndryshme, mund te negocohet paga e lartshenuar. 
 
Te interesuarit te dergojne te dhenat e tyre ne Viber  ne nr. +38344105305. 
 
Te gjithe qe dergojne te dhenat e tyre ne viber ose email do te kontaktohen pas dates 27.03.2023. 
Per me shume informata na shkruani ose dergoni CV tuaj ne email: [email protected] 

Afati per aplikim deri me: 15.04.2023