www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes, Depoist/e | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes, Depoist/e

Kompania

A&M Clothes

Data e publikimit

29-12-2022

Data e perfundimit

02-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Ne jemi në kërkim të një Asistenti/e të Shitjes dhe Deposit/e për t’iu bashkuar ekipit tonë miqësorë në Prishtinë, Fushë Kosovë, Cagllavicë, Mitrovicë, Podujevë.

Kjo është një mundësi fantastike për individ të motivuar dhe që punojnë shumë.
A&M Clothes është një kompani e tekstilit, me një rrjet të gjërë të dyqaneve në treg për më shumë se 15 vite.
Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë, duke mundesuar punë të rregullt afatgjatë me kontratë dhe pagë konkurruese në treg. 

Te interesuarit të aplikojnë permes linkut: bit.ly/3CMCRaB 

Afati për aplikim: 27 Janar.