www.ofertapune.net Asistente të shitjes në administrate | PunaIme

Asistente të shitjes në administrate

Kompania

Telkos L.L.C.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

02/09/2020

Data e perfundimit

08-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Detyrat dhe përgjegjësitë.
– Mirëpret klientët;
– Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare;
– Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj;
– Plotëson raporte të ndryshme të shitjes;
– Raporton tek Përgjegjësi i Arkave.

Edukimi dhe përvoja
– Kandidatët duhet të kenë të përfunduar arsimin e larte ne Degen Ekonomik,
– Të ketë aftësi të mira prezantuese dhe komunikuese ,
– Të ketë njohuri bazë mbi kompjuterin (Hardware, Software, MICROSOFT OFFICE),
– Të jetë fleksibil  dhe të jetë i gatshëm të punoj individualisht dhe në grup,
– Të ketë përkushtim dhe etikë në punë.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në:[email protected]  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.
Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 07.09.2020