www.ofertapune.net Asistente të Shitjes (5) | PunaIme

Asistente të Shitjes (5)

Kompania

Skechers

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-01-2023

Data e perfundimit

11-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Skechers hap konkurs per:

Asistente të Shitjes (5)

Lokacioni: Prishtina Mall

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Praktika eshte e obligueshme ne dyqanin ne Albi Mall

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes emailit
[email protected] 

apo përmes numrit të kontaktit
049426505

Apliko këtu