www.ofertapune.net Asistente për Financa | PunaIme

Asistente për Financa

Kompania

Happy Wet Wipes

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

16-05-2023

Data e perfundimit

15-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Happy Sh. p k. , e cila merret me prodhimin e letrave të lagura dhe detergjentëve, shpall konkurs pune për pozitën:

ASISTENTE PËR FINANCA (1)

Vendi: Konjuh, Lipjan

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar cv-në përmes e-mailit: [email protected]

Apliko këtu