www.ofertapune.net Asistente në shitje | PunaIme

Asistente në shitje

Kompania

DICASA HOME DESIGN

Telefoni

048/606-002

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30/10/2020

Data e perfundimit

27-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

DICASA HOME DESIGN NJESIA PRISHTINE”

SHPALL KONKURS PUNË PËR KËTË POZITË

Asistente në shitje

  • Kanditatet e interesuar duhet të kene përvojë pune  së paku 1 vite.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Të kenë aftësi të shkëlqyera për poziten e tyre;
  • Të mirëpresë klientët, të bëjë prezantimin e produkteve.;
  • Të jenë të shkathët në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës së personit përgjegjës;
  • Të kenë aftësi organizuese dhe të jenë të aftë të punojnë në grup.

Adresa, Prishtine: Magjistralja, Prishtinë-Ferizaj Kilometri 3
Prishtina Rrethi i Çagllavicës

NUMRI  I KONTAKTIT:
+383 48 60-00-02
+383 45 66-55-99
[email protected]