www.ofertapune.net Asistente në Shitje - Prizren (2) | PunaIme

Asistente në Shitje – Prizren (2)

Kompania

Lambario

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

30-10-2023

Data e perfundimit

25-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania lidere ne Kosove dhe rajon Lambario e cila bene shitjen e produkteve te ndriqimit ka hapur konkurs per poziten:

2 Asistente ne shitje export:

Lokacioni: Prizren

Pergjegjesite:

 • Prezanton dhe promovon produktet e kompanisë për klientët
 • Krijon, zhvillon dhe mban marrëdhënie pozitive biznes dhe klient
 • Arritni objektivat dhe rezultatet e shitjeve të dakorduara brenda planit
 • Analizoni potencialin e territorit/tregut me Udhëheqës/Menaxherin e Ekipit
 • Raporton shitjet ne baza ditore dhe mujore

Kerkohet:

 • Njohurit e mira ne shkrim dhe komunikim te gjuhes angleze ose serbe.Kandidatet qe njohin te dy gjuhet kane perparsi.-Njohuri ne perdorim te kompiuterit.-Eksperiencë pune e dëshmuar në shitje
 • Shumë i/e motivuar te kete synim ne rritje te njohurive dhe në shitje
 • Aftësi të shkëlqyera në shitje, negocim dhe komunikim
 • Te ndaj prioritet, te beje menaxhimin e  kohes dhe te kete aftësi organizative
 • Te jete I afte te punoj nen presion dhe te jete I hapur ndaj reagimeve
 • Te jete ne gjendje te punoj ne zyre ne orar fix

Ne ofrojme:

 • Zyre me kushte shume te mira brenda qytetit ne Prizren
 • Ushqim
 • Orari I rregullt hene-premte 08-16. Vikendet pushim

I lusim te gjithe kandidatet te dergojne CV përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose ne emailin: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?