www.ofertapune.net Asistente në Shitje (5) | PunaIme

Asistente në Shitje (5)

Kompania

NT Charlie

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-11-2023

Data e perfundimit

13-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim