www.ofertapune.net Asistente ne shitje (2) | PunaIme

Asistente ne shitje (2)

Kompania

N.T. Charlie

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10/08/2020

Data e perfundimit

08-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Pozita: Asistente ne shitje ( 2 pozita )

Përshkrimi i punës: 

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për një persona ambicioz  dhe me përvojë pune në shitje.

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit.
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit:

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt:

EMRI, MBIEMRI – ASISTENTE NE SHITJE.

  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.
  • Vendi: Qendra Tregtare “Grand Store” Veternik-Prishtine.

Data e aplikimit: 08.08.2020 deri me 08.09.2020