www.ofertapune.net Asistente/Koordinatore Zyre | PunaIme

Asistente/Koordinatore Zyre

Kompania

Opportunity Center

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

08/07/2020

Data e perfundimit

21-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

Qendra e kurseve OPPORTUNITY CENTER me aktivitet të saj ofrimin dhe shërbimin e kurseve të gjuhëve të huaja dhe ndërmjetësimin për punësim jashtë vendit, kërkon të punësojë një person në pozicionin ASISTENTE/KOORDINATORE ZYRE për qendrën e saj në qytetin e PRIZRENIT.

Detyrat kryesore:

 • Administron dhe koordinon të gjithë punën e përditshme duke e menaxhuar efektivisht çdo situatë
 • Ofron shërbim në nivel profesional
 • Realizon objektivat e përcaktuara
 • Komunikon dhe u ofron informacionin e kërkuar nga zyrat që ka në menaxhim
 • Krijon marrëdhënie të mira dhe bashkëpunuese
 • Kujdeset për mbarvajtjen e qendrës nën përgjegjësi

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:

 • Të kenë mbaruar arsimin e lartë. Përbëjnë avantazh kandidatët me profil Ekonomik (Administrim Biznes dhe Menaxhim)
 • Të kenë të paktën 1 vit eksperiencë pune në fusha të ngjashme (menaxhim, shërbim klienti, sekretari)
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
 • Të ketë aftësi kompjuterike duke patur njohuri të mira të paketës MS Office
 • Të jetë person i shkathët, energjik dhe me aftësi menaxheriale
 • Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim
 • Të jetë e përgjegjshme, e organizuar dhe e aftë për të menaxhuar kohën dhe për të menaxhuar detyrat sipas prioriteteve
 • Të jetë e përkushtuar dhe me aftësi për të menaxhuar çdo situatë
 • Të jetë e besueshme dhe korrekte në punë.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune ju lutem dërgoni CV tuaj duke e specifikuar në subject “ASISTENTE ZYRE-PRIZREN” në adresën: [email protected]