www.ofertapune.net Asistente Ekzekutive | PunaIme

Asistente Ekzekutive

Kompania

Castrol

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-03-2023

Data e perfundimit

13-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

 

Asistente Ekzekutive

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Siguron mbështetje administrative për Drejtorin Ekzekutiv, duke përfshirë caktimin e takimeve, menaxhimin e korrespondencës dhe ruajtjen e dokumenteve
 • Menaxhon dhe prioritizon thirrjet telefonike dhe korrespondencën e email-it
 • Përgatit dhe redakton korrespondencën, raportet dhe prezantimet
 • Përgatit dhe shpërndan minutat e takimeve
 • Përgatit dhe paraqet raportet e shpenzimeve
 • Siguron mbështetje për projekte të veçanta sipas nevojës
 • Menaxhon dhe mban inventarin në zyrë
 • Pret dhe ndihmon vizitorët në zyrë

Kualifikimet dhe Përvoja e nevojshme:

 • Diplomë Univerzitare
 • 3+ vjet eksperiencë si Asistente Ekzekutive ose rol të ngjashëm
 • Aftësi të forta organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit
 • Njohje e programeve të Microsoft Office
 • Përvojë në menaxhimin e kalendarit dhe caktimin e takimeve
 • Vëmendje e fortë në detaje dhe aftësi për të ndërmarrë shumë detyra
 • Përvojava në një industri B2B është përparësi
 • Aftësi për të ruajtur konfidencialitetin dhe për të menaxhuar informacionin e ndjeshëm
 • Aftësi të forta në marrëdhënie njerëzore dhe aftësi për të punuar mirë me të gjitha nivelet e menaxhimit dhe stafit.

 

Apliko këtu