www.ofertapune.net ASISTENTE E SHITJES në piken Albi Mall | PunaIme

ASISTENTE E SHITJES në piken Albi Mall

Kompania

Madame Coco

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/09/2020

Data e perfundimit

09-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

“Jeni duke kërkuar vend pune ku aftësitë dhe shkathtësitë tuaja vlerësohen dhe avancoheni vazhdimisht?
Nese po atehere aplikoni!

Madame Coco shpall Konkurs per:
ASISTENTE E SHITJES në piken Albi Mall .

Kualifikimi i nevojshem:

  • Së paku shkollimi i mesëm,
  • Pervoja e punës në shitje së paku 1 vit,
  • Kualifikimi universitar konsiderohet perparesi,
  • Njohja e pakos Office,
  • Aftësi komunikuese, iniciative,
  • Fleksibil në punë ekipore,
  • Njohja e ndonjëres prej gjuheve te huaja konsiderohet perparesi,

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: [email protected] duke dërguar CV-në, një foto dhe dokumentacionin tjetër relevant (leter rekomanduese, çertifikata etj).

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të mirren parasysh!
Të gjitha dokumentet tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga ana jonë!

Konkursi qëndron i hapur deri ne datën 09.10.2020.

Apliko këtu