www.ofertapune.net Asistente e Shitjes | PunaIme

Asistente e Shitjes

Kompania

Pristine Original

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-03-2023

Data e perfundimit

01-10-2023

Lloji i orarit

Part Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kerkohët Asistente e Shitjes per butikun Pristine Original
 
Kandidati duhet të jetë:
  • Te jete fleksibile. 
  • Te kete koncentrim maksimal
  • Te jete e afte per pune nen presion.
  • Rekomandohet gjuha Angleze.
  • Mosha preferuar 18-22 vjece

Orari:

  • Part Time / Gjysme Orari
  • Orari 4 ore  e dite (11-15 apo 15-19)
  • E Diela pushim

Kontributet e paguara

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin:
+ viber : 048 400 511