www.ofertapune.net Asistente e Shitjes | PunaIme

Asistente e Shitjes

Kompania

Caesar Ink Tattoo

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-02-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Caesar Ink Tattoo për dyqanin në Prishtina Mall hap konkurs për poziten:

  • Asistente 

Kandidatja duhet të:

  • Të jetë nga mosha 22-35 vjeqe
  • Të ketë përvojë në shitje
  • Të flasë gjuhën Turke ose Angleze

Orari:

Orari 1: 10:00 – 22:00

Orari 2: 12:00 – 20:00

Për më shumë detaje kontaktoni në numrin 048-777-681 ose [email protected]

 

Apliko këtu