www.ofertapune.net Asistente e Shitjes | PunaIme

Asistente e Shitjes

Kompania

Esprit

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-09-2023

Data e perfundimit

10-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim