www.ofertapune.net Asistente e Shitjes | PunaIme

Asistente e Shitjes

Kompania

Orchestra

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-05-2023

Data e perfundimit

20-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita – Asistente e Shitjes (Femra)

Lokacioni – Prishtina Mall

Rregullat dhe Përgjegjësitë :

  • Respektimi i rregullave dhe urdhërave që i përcaktohen nga personat përgjegjës.
  • Respektimi i rregullave të sjelljës gjatë orarit të punës.
  • Rekomandim, përzgjedhje dhe ndihmoe në gjetjen ose marrjen e mallrave bazuar në nevojat dhe dëshirat e klientëve.

Kulaifikimet :

  • Edukimi: Së paku shkollimin e mesëm ;
  • Përvojë pune në pozitë të njejtë ose ngjajshme ;
  • Ndihmon njohja e gjuhës angleze;

Orari:

– 7 orë ne dite. 6 Dite te javes. 2 Ndrrime.

Aplikimi :

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe dokumente të tjera ne [email protected] 
I lusim aplikantët qe te përfshijnë informacione të bollshme ne aplikimet e tyre dhe numra kontaktues.

Ju lutemi të specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Orchestra Kosovë – Magj. Prishtine – Ferizaj, Veternik, Grand Store, Kosovë TEL:+383 (0) 49 64 74 74

Email : [email protected]

Apliko këtu