www.ofertapune.net Asistente e Kontabilistit | PunaIme

Asistente e Kontabilistit

Kompania

ESTEMED - BEAUTY CENTER

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22/09/2020

Data e perfundimit

22-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

Kerkojme punetore Asistente e Kontabilistit

Kushtet:

  • Te kete te perfunduar shkollen e mesme (ato qe kane te kryer fakultetin kane perparesi)
  • Te kete pervoje te mire punen ne fushen e cekur
  • Te njoh mire detyrat e kontabilitetit dhe financave
  • Te kete njohuri dhe aftesi te mira kompjuterike
  • Gjinia e preferuar Femer
  • Mosha e preferuar deri 25-30 Vjecare

Kandidatet e interesuar te dergojne CV-te dhe nje foto te bashkangjitur ne e-mailin tone zyrtar [email protected]