www.ofertapune.net Asistente Administrative | PunaIme

Asistente Administrative

Kompania

Agrokor

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2022

Data e perfundimit

10-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

Shpall konkurs për vende të reja pune:

Asistente Administrative

Orari i plotë.

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV, dokumentet tjera si dhe foton dërgohen në email adresën:

[email protected]

Data e fundit per aplikim 10.06.2022.

Kualifikimi për vendin e punës:

  • Diploma Bachelor në Ekonomi (e preferuar),
  • Përvoja e punës së paku 1 vit në administratë.

Përshkrimi i punës:

  • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
  • Koordinon dhe regjistron të hyrat, shpenzimet si dhe urdhëresat tjera në program;
  • Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;
  • Barazimi i stoqeve me kontabilitet;
  • Asistencë për dokumentacione financiare;
  • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Apliko këtu