www.ofertapune.net Asistente Administrative (2) | PunaIme

Asistente Administrative (2)

Kompania

Agrokor

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-01-2023

Data e perfundimit

04-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

Shpall konkurs për vende të reja pune:

Asistente Administrative – 2 vend pune

Orari i plotë.

Data e fundit per aplikim 04.02.2023.

Kualifikimi për vendin e punës:

Diploma Bachelor në Ekonomi (e preferuar),

Përvoja e punës së paku 1 vit në administratë.

Përshkrimi i punës:

-Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;

-Koordinon dhe regjistron të hyrat, shpenzimet si dhe urdhëresat tjera në program;

-Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;

-Barazimi i stoqeve me kontabilitet;

-Asistencë për dokumentacione financiare;

-Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës;

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV, dokumentet tjera si dhe foton dërgohen në email adresën:

[email protected]

Apliko këtu