www.ofertapune.net Asistente Administrative | PunaIme

Asistente Administrative

Kompania

Ayefleet

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-03-2023

Data e perfundimit

27-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Pozita: Asistente Administrative

Detyra & Përgjegjësitë:

  • Organizimi i kontratave dhe dokumenteve tjera të kompanisë, organizimi i punës ditore për ekipin teknik në teren, pranimi i kërkesave të klientit dhe regjistrimi në sistemin e brendshëm të tiketimit.
  • Të keni së paku 1 vjet përvoje pune në fushë të ngjashme.

Dërgoni një CV të shkurtër në [email protected] dhe ne do të ju lajmrojmë për hapat në vazhdim.

Afati per aplikim: 20 mars 2023

 
Apliko këtu