www.ofertapune.net Asistent i Shitjes, Arkëtar, Staf i Depos | PunaIme

Asistent i Shitjes, Arkëtar, Staf i Depos

Kompania

LC Waikiki Retail Company

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-02-2023

Data e perfundimit

26-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Bëhuni pjesë e ekipës tonë, si:

  • Asistent i shitjes,
  • Arkëtar,
  • Staf i depos

duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri dhe numri kontaktues) në adresën hr-[email protected] 

Apliko këtu