www.ofertapune.net Asistent i Shitjes, Arkëtar, Staf i Depos | PunaIme

Asistent i Shitjes, Arkëtar, Staf i Depos

Kompania

LC Waikiki Retail Company

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

04-05-2023

Data e perfundimit

03-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Bëhuni pjesë e ekipës tonë në Drenas:

  • Asistent i shitjes,
  • Arkëtar,
  • Staf i depos

duke dërguar CV, apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Kontaktues, përvoja e punës) në email adresën:

 [email protected] 

 

 

Apliko këtu