www.ofertapune.net Asistent i Shitjes, Arkatar, Staf i Depos | PunaIme

Asistent i Shitjes, Arkatar, Staf i Depos

Kompania

LC Waikiki Retail Company

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

11-09-2023

Data e perfundimit

10-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim


Bëhuni pjesë e ekipës tonë, si:

  • Asistent i shitjes
  • Arkëtar
  • Staf i depos

duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni dhe Pozita) në
email adresën: GİLAN.RETAİLPARK@LCWAİKİKİ.COM
apo edhe direkt në pikën tonë në Gjilan, rruga “Mulla Idrizi”, tek Retail Park – Gjilan.