www.ofertapune.net Asistent i Menaxherit Qendror të Blerjes | PunaIme

Asistent i Menaxherit Qendror të Blerjes

Kompania

Kipper

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-03-2023

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Kualifikimet:

 • Njohje e gjuhës Shqipe , Turke dhe Angleze
 • Arsim i lartë
 • Aftesi per pregatitje te raporteve te kerkuara, njohuri te shkelqyeshme ne perdorimin e pakos Ms Office,
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe komunikuese, aftësi për të organizuar detyrat sipas prioritetit,
 • Organizimi i takimeve me vendore, organizimi i Mbledhjeve Qendrore te Blerjes,
 • Përvoja e mëparshme e punës në të njëjtin pozicion do të llogaritet përparësi
 • Dinamik , inicues dhe ie orientuar kah rezultatet!

Ofrojmë:

 • Të hyra mujore konkuruese
 • Mundësi për avancim në pozitën e punës
 • Atmosferë e këndshme pune
 • Orari i punës : 40 orë në javë (E Hënë- E Premte)

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes butonit me poshte

Apliko këtu