www.ofertapune.net Asistent i Menaxherit Gjeneral | PunaIme

Asistent i Menaxherit Gjeneral

Kompania

Kipper

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-12-2022

Data e perfundimit

28-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Asistent i Menaxherit Gjeneral


Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të bashkëpunoj me menaxherin gjeneral dhe te asistoj ne aktivitete të përditshme
 • Të sigurohet për rrespektimin e politikave të kompanisë dhe ndjekjen e procedurave
 • Delegimi i detyrave të përditshme
 • Adresimi i problemeve në kohën e duhur
 • Organizimi, Planifikimi dhe Përcaktimi i takimeve me Menaxherin Gjeneral

Kualifikimet:

 • Të ketë Njohuri e Gjuhës Turke
 • Të ketë të perfunduar shkollën për Administrim ose dicka të ngjajshme
 • Të ketë aftësi komunikuese
 • Të ketë aftësi për zgjidhjen e problemeve
 • Të ketë aftësi vëzhguese
 • Të ketë njohuri te programeve Microsoft Office
 • Të ketë patent shoferi (Kategoria B)