www.ofertapune.net Asistent i Financave | PunaIme

Asistent i Financave

Kompania

Horeca

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-03-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania: HORECA L.L.C.

Vendi: Prishtinë

Pozita: Asistent i Financave

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Mirëmbajtjen e librit të shitjeve/blerjeve;
  • Faturat hyrëse/dalëse;
  • Dërgimin e faturave tek klientet;
  • Ndihmon në barazimin e rregullt të bilancit të kostove  dhe siguron që çdo ndryshim të dokumentohet dhe pasqyrohet si duhet në sistem;
  • Ndihmon në monitorimin e numërimit dhe barazimin e stoqeve  në përputhje me standardet e kompanisë;

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Njohuri në proceset e kontabilitetit dhe financave;
  • Njohja e programit “Bilanc” është përparësi;
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
  • Posedimi i patent shoferit (kategoria B).

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në në email: [email protected]

Apliko këtu