www.ofertapune.net Asistent/e të Zyrës | PunaIme

Asistent/e të Zyrës

Kompania

Altupharma Pharmaceuticals

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06/08/2020

Data e perfundimit

16-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

Altupharma Pharmaceuticals Sh.A, shpall vendë të lirë pune në poziten:

Asistent/e të Zyrës (Një pozitë).

Përgjegjësitë e Asistentit/es të Zyrës:

 • Trajtimi i thirrjeve hyrëse dhe komunikimeve të tjera me palet,
 • Menaxhimi i sistemit të dosjeve,
 • Regjistrimi i informacionit sipas nevojës,
 • Ruajtja dhe organizmi i inventarit të furnizimit,
 • Azhurnimi i dokumenteve, ruajtja e dokumenteve dhe përpunimi i tekstit,
 • Organizimi i udhëtimit dhe rezervimeve sipas nevojës,
 • Krijimi, mbajtja dhe futja e informacionit në bazat e të dhënave,
 • Raportime te ndryshme sipas nevojave të kompanisë.

Kërkesat për Asistent/e të Zyrës:

 • Diplomë fakulteti.
 • Te flase rrjedhshem turqisht dhe anglisht
 • Personalitet me aftësi të forta komunikimi.
 • Aftësia për të punuar mirë nën mbikëqyrje të kufizuar.
 • Pervojë në MS Word, Excel, Power Point, Outlook.
 • Patentë të vlefshme shoferi.
 • Mosha: 22-30 vjet
 • Vendbanimi: Prishtine / Fushe Kosove
 • Cv duhet te dergohet me foto

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në me foton tuaj në adresën e mëposhtme: e-mail: [email protected]

Tel :+383 45 322 365

Afati i aplikimit : Konkursi eshte i hapur nga data:  06.08.2020 deri me 16.08.2020.

Personat e perzgjedhur fillojne punen me date: 01.09.2020.