www.ofertapune.net Asistent/e të shitjes | PunaIme

Asistent/e të shitjes

Kompania

A&M Clothes

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

28/09/2020

Data e perfundimit

31-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

A&M Clothes hape vend të lire pune për: 

 • Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës: Gjakovë
 • Afati për Aplikim: deri më  05/11/2020

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kontakt/Refernce

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: [email protected]

Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti