www.ofertapune.net Asistent/e të Shitjes (Prishtinë, Mitrovicë, Fushë Kosovë, Pejë, Prizren) | PunaIme

Asistent/e të Shitjes (Prishtinë, Mitrovicë, Fushë Kosovë, Pejë, Prizren)

Kompania

A&M Clothes

Data e publikimit

15-11-2022

Data e perfundimit

04-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Ne jemi në kërkim të një asistenti/e të shitjes dhe deposit/e për t’iu bashkuar ekipit tonë miqësorë në Prishtinë, Cagllavic, Mitrovic, Fushë Kosovë,Peje dhe Prizren.

Kjo është një mundësi fantastike për individ të motivuar dhe që punojnë shumë.
A&M Clothes është një kompani e tekstilit, me një rrjet të gjërë të dyqaneve në treg për më shumë se 15 vite.
Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë, duke mundesuar punë të rregullt afatgjatë me kontratë dhe pagë konkurruese në treg. 

Te interesuarit të aplikojnë permes linkut:  bit.ly/3CMCRaB 
Afati për aplikim: 14 Dhjetor

Apliko këtu