www.ofertapune.net Asistent/e te shitjes | PunaIme

Asistent/e te shitjes

Kompania

A&M Clothes

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

03/11/2020

Data e perfundimit

15-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Konkurs AM
A&M Clothes hape vend të lire pune për: 

 • Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës: Pejë
 • Afati për Aplikim: deri më  15/11/2020

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kontakt reference.

MËNYRA E APLIKIMIT:

 • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: [email protected]
 • Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti