www.ofertapune.net Asistent/e të Shitjes | PunaIme

Asistent/e të Shitjes

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-11-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

 X2

Asistent/e të Shitjes

Detyrat:

  • Komunikon me klientët dhe ofron zgjidhje për kërkesat e tyre
  • Kujdeset dhe organizon shitjen në dyqan
  • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
  • Përvojë pune ( e preferueshme sektori i njejtë)
  • Fillimi i punës ASAP

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose të lajmrohen në:
+383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?