www.ofertapune.net Asistent/e të Shitjes (12) | PunaIme

Asistent/e të Shitjes (12)

Kompania

Sport Vision

Lokacioni

Gjilan , Pejë

Data e publikimit

01-09-2023

Data e perfundimit

30-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

???????? ???????????????????? ????????????????!

???????????????????? ????????????????????????, me rastin e kërkesës për rritjen e stafit të saj shpall konkurs pune për pozitën e punës:

????????????????????????????????/???? ????ë ???????????????????????????? (12)

????????????????????: ???????????????????????????????? ???????????????????????? ????????????????, Pejë  & Agmia Center Gjilan.

Aplikoni përmes linkut https://bitly.ws/TyLz

Tel: +383 43 578 005