www.ofertapune.net Asistent/e të Shitjes | PunaIme

Asistent/e të Shitjes

Kompania

A&M Clothes

Lokacioni

Pejë , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

26-05-2023

Data e perfundimit

26-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Ne jemi në kërkim të një asistenti/e të shitjes/arkatar për t’iu bashkuar ekipit tonë miqësorë në Prishtinë,Peje,Prizren.

Kjo është një mundësi fantastike për individ të motivuar dhe që punojnë shumë.
A&M Clothes është një kompani e tekstilit, me një rrjet të gjërë të dyqaneve në treg për më shumë se 15 vite.
Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë,

  • Pagë konkurruese në treg. 
  • Nje vend komod dhe emocionus për pune
  • Kurse trajnimi dhe seminare

Te interesuarit të aplikojnë permes linkut: bit.ly/3CMCRaB 
Afati për aplikim: 26.06.2023

Apliko këtu