www.ofertapune.net Asistent/e të Shitjes ,Visual Merchandiser | PunaIme

Asistent/e të Shitjes ,Visual Merchandiser

Kompania

Koton

Data e publikimit

08-09-2023

Data e perfundimit

06-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KOTON, për plotësimin e nevojave me staf, shpall konkurs pune për këto pozita:

  • ASISTENT/E TË SHITJES (4) – Prishtina Mall
  • ASISTENT/E TË SHITJES (4) – Abi Çarshia, Prizren
  • ASISTENT/E TË SHITJES (3) – Ring Mall, Ferizaj
  • ASISTENT/E TË SHITJES (3) – Avior Mall, Fushë Kosovë
  • DEPOIST (2)- Ring Mall, Ferizaj
  • VISUAL MERCHANDIZER (2)- Prishtina Mall

Benefitet:

  • Pagë konkurruese
  • Bonuse në shitje
  • Ambient i mirë pune

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar formularin online në: https://bit.ly/3P0VGz6 , apo përmes numrit kotaktues: +383 43 578 005