www.ofertapune.net Asistent/e në Shitje (8) | PunaIme

Asistent/e në Shitje (8)

Kompania

Techtonic

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-05-2023

Data e perfundimit

22-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim