www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

A&M MEGA STORE

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

22/06/2020

Data e perfundimit

05-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

A&M MEGA STORE  hap vend të lirë pune për:

Pozita:                       Asistent/e i/e Shitjes (M/F)

Vendi i punës :         Ferizaj / Qendra “The Village – Shopping and Fun”

Afati për aplikim:    Deri më  05 / 07 / 2020

Asistentit/e i/e Shitjes (M/F) – Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Percjellë artikujt e shitur, evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Përgjegjësi i Sektorit;
 • Vendos tiketa, çmime, deklaracione në produkte;
 • Evidenton dhe i raporton artikujt aktiv dhe pasiv të sektorit;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapsirës punuese në sektorë.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:

 • Arsimimi i mesëm ose i lartë;
 • Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
 • Shkathtësi të mira komunikuese, organizative, sistemuese;
 • Të jetë përson pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja;
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake së paku 6 muaj në shitje .

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:  [email protected].

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.