www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (Prishtina Mall) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (Prishtina Mall)

Kompania

Studio Moderna

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-02-2023

Data e perfundimit

28-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

[email protected]

 

 

Apliko këtu